Automate your Marketing
with Womplify




 
-=[[[ Y.a.Y.a ]]]=-

By: Y a Y a

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Nov-2008 02:37 Email | Share | | Bookmark
-=[Bukit Merah Family Day]=-

mak tok dan cucu cucu nye...
ape ni mama.. cetek je air nie...
mane sume org pegi?.. nak ikot..!
View all 16 photos...


Tuesday, 12-Feb-2008 17:23 Email | Share | | Bookmark
my sweet Cheeky...

membutang matenye... :P~
ni kawan baik die.. namenye bobby
cheeky in basket.(kaco ngah lipat kain)
View all 6 photos...



si notty cheeky...

sape ley tahan dgn die nie...

buas babat...

tapi dgr cakap.. sekali panggil je datang...

comel kan?.. tapi comot.. kene mandikan selalu...



Sunday, 3-Feb-2008 09:46 Email | Share | | Bookmark
Sehari di PD...

makan FWEE!!!
macho ke?
mesyuarat pokok...
View all 24 photos...
last saturday.. 2nd FEB 2008

pegi PD ngan classmate..

jalan-jalan kat umah ayu.. then terjun laut leww.. ape lagi...

hari pun mendung je.. save budget takyah bazirkan sunblock.. ~


MISI utama kami.. [[[banANA boAT]]

Shark dah tak larat nak diri... lepas [[[tutt..tutt]]] terpaksa la baring..

macam-macam gaya ada... tapi paling kesian kat eddy... mane kamu.. tidak kelihatan.. hukhuk~

Persatuan MICHEAL sedunia.. [[Pertandingan carik kutu,.. yg dpn tu frust takde kepale nak dicarikan kutu...]]
entry kalini just for fun and special untuk sahabat sume...
gambar-gambar ni bukanlah 100% diambil oleh beta.. tetapi berpas-pas camera tu..
kejap shoemi,shark,ayu&lina kot...
tapi aku geram la ngan ko nie shoemi.. gamba ko amek sumenyee kelabu hasap...sedeyy aa

apepun enjoice ggleeee~ ngan kowang sumer.. pasni next trip kemana pulak?..

aku tak sabar tgu GENTING je nie... !! "DUA DUNIA".. tgu kemunculannya...


Saturday, 26-Jan-2008 04:09 Email | Share | | Bookmark
RED WaLL











Ni sume classmate ku di sini...
time ni sebenarnye tengah wat keje for ad de corp...
tapi biaselah bile nampak camera je sume jakun2 belaka..
banyak lagi gambar-gambar yang menarik...
pade yang takde kat sini...
nanti aku upload di episode yang akan datang...



Wednesday, 23-Jan-2008 17:12 Email | Share | | Bookmark
Ad de' Corp

Part 5 adVert - keWL
Ad de' corp...

its a magazine for ad club's member...

ad club directory la bak kate Lect org...

each person are entitle for one or maybe two job...

mine??.. snap pictures dude..

and kene jugak wat layouts for PART 5 advert students...

setelah dicungkil bakat yang ada dalam diri..(cheewahh...bangga ke ape nie???

inilah hasilnya... tapi... layout ini akan dikumpul dgn layouts yang kawan-kawan buat.. and bLum tentu layouts ni akan digunakan dalam ad de' corp...

apepun inilah hasil kerja yaya untuk assignment PN Parween kalini...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net